Nabídka

SEKTIVAL v Paletě

Sektival v Praze, Brně, Ostravě a Plzni

Trend v gastronomii = zážitky

Snoubení jídla s nápoji

3-18/6/2017


Bezlepkové pokrmy

I lidé s bezlepkovou dietou si u nás mohou pochutnat na většině našich pokrmů. Na požádání Vám rádi připravíme jídla z naší stále nabídky v bezlepkové variantě. 


Denní menu pro všechny

Přijďte si k nám pochutnat na rozšířené nabídce denního menu. Na každý den jsme pro Vás připravili jedno vegetariánské a jedno bezlepkové jídlo.


Způsob čepování piva

Pivo čepujeme speciálními výčepními kohouty správným způsobem tak, aby vznikla krásná smetanová pěna, která zanechává na sklenici tzv. krajku. Pivo získává na kvalitě a stává se podstatně lahodnějším.


Oslavy u nás

Firemní rauty, narozeniny, promoce a oslavy všeho druhu.


Salónek a banketka

Nabízíme Vám ideální místa pro obchodní jednání, prezentace nebo pořádání firemních a rodinných oslav. K dispozici Vám je salónek nebo banketka.

 

Informace a rezervace na tel.: 725 90 70 36 nebo emailem paletarestaurant@seznam.cz.


Naše vinotéka - Habánské sklepy

Habánské sklepy se nachází ve Velkých Bílovicích, tradiční moravské vinařské obci. Vinařství bylo založeno tzv. Habány roku 1614, v dobách největšího rozmachu vinařství na Moravě.

 

Habáni byla skupina reformních novokřtěnců, mírumilovných a pokrokově smýšlejících lidí kteří si na Moravě brzy získali respekt jako zruční řemeslníci, výborní stavitelé a zejména jako vynikající vinaři.

 

Jedinečná vína s pečlivě sestavenou paletou vůní a chutí, s rukopisem, jenž je pro značku Habánské sklepy charakteristický.Výjimečnost vín z Habánských sklepů vytváří především unikátní půdní a klimatické podmínky vinařské obce s hlubokými úrodnými sprašovými půdami a mírně zvlněnou krajinou bohatou na dešťové srážky. Jedinečný charakter vín pak dotváří  filozofie uplatňovaná při jejich výrobě, jejíž cílem je dosáhnout jemné čisté chuti při zachování odrůdového výrazu.


Radegast RYZE HOŘKÁ 12

Čepujeme nový Radegast – Ryze Hořká 12. Plnější, více hořký ležák s výrazným chmelovým aroma díky třem vybraným druhům moravského chmele nahradí stávající pivo Radegast Premium. Radegast se tak opět odlišuje od zbytku trhu a dostává svému ..."hořkému" slibu, který mu vtiskl už v roce 1970 první sládek Jaromir Franzl. „Věřím, že lidé v Ryze Hořké 12 poznají kus moravského srdce, pracovitosti lidí a pivovarského umu. Nebojím se říct, že jde o nejlepší pivo, jaké jsme kdy v pivovaru Radegast uvařili,“ říká Ivo Kaňák, autor receptury.